Skip to Store Area:

Betaalmogelijkheden                                                                                                                                                                        

Islamic Style biedt de volgende betaalmogelijkheden aan die voor jou vertrouwd, veilig en gemakkelijk zijn:

 

1.    Achteraf betalen met de Afterpay acceptgiro    

Bij je bestelling kan je kiezen voor achteraf betalen via acceptgiro. AfterPay voert voor islamicstyle.com het volledige achteraf betaalproces uit. Je bestelling wordt direct verzonden via TNT en je ontvangt een acceptgiro van AfterPay waarmee je het gekochte product(en) achteraf op je gemak kan betalen. De kosten om gebruik te maken van deze service bedragen slechts € 1,95. Je kan bij islamicstyle.com betalen met de AfterPay acceptgiro tot een bedrag van € 99,- Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een automatische gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kan bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

2.    Betaling via iDEAL     

Je plaatst een bestelling bij islamicstyle.com. Bij het afrekenen van de bestelling kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Als laatste stap van het afrekenen van je bestelling kom je op de beveiligde iDEAL pagina. Selecteer je bank en je wordt doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Islamic Style wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Je bestelling wordt direct verzonden via TNT en je ontvangt hiervan een bevestigingsbericht via e-mail.

 

3.    Betaling via Mister Cash/Bancontact     

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken zoals Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact makkelijk online betalingen verrichten. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, je hoeft je niet aan te melden en ook hoef je geen speciale software te installeren. Islamic Style wordt direct geïnformeerd dat de bestelling is betaald en je bestelling wordt direct verzonden via TNT.

 

4.    Betaling via PayPal      

Tijdens het afrekenen van je bestelling kan je kiezen voor betalen via PayPal. Automatisch verschijnt de betalingspagina van PayPal waarop je de betaling doet. Dit kan gebeuren door in te loggen met een paypal account of direct via creditcard. Als je al een account hebt bij PayPal kan je direct betalen, als je geen account hebt moet je er eerst één aanmaken. Als wij je betaling hebben ontvangen krijg je een bevestigingsbericht via e-mail en zal je bestelling direct verzonden worden met TNT, de volgende werkdag heb je de bestelling in huis.

 

5.    Vooruitbetaling per Bank      

Nadat je de bestelling geplaatst hebt kan je bij het afrekenen aangeven dat je vooruit wilt betalen per bank. Dit betekent dat wij je bestelling ontvangen hebben, maar je moet nu zelf het te betalen bedrag eerst overmaken aan Islamic Style, je ziet vervolgens alle gegevens die nodig zijn om de betaling te kunnen doen. Nadat wij het bedrag ontvangen hebben ontvang je een e-mail ter bevestiging en wordt je bestelling direct verzonden via TNT. Vermeld wel altijd het ordernummer van je bestelling! De volgende werkdag heb je de bestelling al in huis.

De rekeninggegevens van Islamic Style zijn:

Rekeningnummer ING: 5707433

Ten name van: Islamic Style International

Bij internationale betaling (betaling buiten Nederland) heb je ook de volgende nummers nodig:

IBAN nummer: NL63INGB0005707433

BIC nummer: INGBNL2A 

 

6.    Contante Betaling aan Postbode bij Aflevering (Rembours)    

Wanneer je de bestelling geplaatst hebt kan je ook aangeven dat je contant wilt betalen aan de TNT postbode wanneer hij/zij je bestelling komt afleveren. Contante Betaling aan de Postbode is alleen mogelijk binnen Nederland. De extra toeslag voor een rembourszending is € 9,- bovenop de 5,- standaard verzendkosten. Mocht je niet contant het rembours bedrag bij aflevering hebben kunnen betalen dan is het mogelijk je pakket op te halen bij het postkantoor en met PIN betaling het bedrag te betalen. Betaling met de PIN bij de postbode is niet mogelijk. De volgende werkdag wordt je bestelling bij je afgeleverd.

 

  


Hulp nodig bij je bestelling of betaling?

Bel dan nu Islamic Style:            + 31 (0)6 51 284 764